About us 

Giới thiệu về chúng tôi

Namaste Yoga Lovers,

Body & Soul Yoga Studio is created by us - a couple who love yoga from our deepest heart and want to bring the gift of yoga to help everyone improve their quality of life. Our studio promise to offer you with the best yoga services that you can ever find in Saigon with:

1. Great teachers & classes: Our teachers are all experienced, well trained and have great passion in yoga . We have a complete schedule of multi-leveled classes that strengthen the body, mind and spirit. 

2.Great environment: Our beautiful new studio is designed to create for practitioners the peacefully, relaxing experience with calming Buddha statue, soothing light glowing through the windows, growing green trees, beautiful corner for resting & gentle yoga music.. 

3.Great services: Our team are committed to care for customers such as you are a member of our family.

We would like to be partnering with you in the journey to discover more about your body, your soul and your surroundings.


Namaste,

Body & Soul Yoga Studio được thành lập bởi vợ chồng chúng tôi - hai người yêu yoga sâu sắc từ tận đáy lòng và mong muốn mang món quà yoga đến để giúp mọi người nâng cao chất lượng cuộc sống. Studio của chúng tôi mong muốn cung cấp cho các bạn các dịch vụ yoga tốt nhất ở Sài Gòn với:

1. Giáo viên và lớp học hàng đầu : Các giáo viên yoga đến từ Ấn Độ của chúng tôi đều được đào tạo bài bản, có kinh nghiệm lâu năm và có niềm say mê với yoga. Chúng tôi có rất nhiều lớp học yoga khác nhau cho tất cả các cấp độ nhằm tăng cường sức mạnh của cơ thể, tâm trí và tinh thần. 

2.Không gian yoga yên bình thư giãn: Studio xinh đẹp của chúng tôi được thiết kế để mang lại cho tất cả những ai tìm tới đây những giây phút yên bình, thư thái với những bức tượng Phật bình an, ánh sáng hài hòa, và những góc nghỉ tuyệt đẹp trong âm nhạc yoga nhẹ nhàng. 

3.Dịch vụ hoàn hảo: Chúng tôi có một đội ngũ nhân viên tận tình, cam kết chăm sóc khách hàng như là những người thân trong cùng một gia đình.

Chúng tôi rất mong muốn đồng hành với bạn trong hành trình khám phá cơ thể, tâm trí và linh hồn của bạn. 

 

Meditation
Meditation
Yogi & I
Yogi & I

 

Meet our teacher 

Gặp gỡ giáo viên của chúng tôi


Các huấn luyện viên của chúng tôi đều có kinh nghiệm, được đào tạo bài bản và có niềm say mê với yoga. Chúng tôi có lộ trình dạy cho tất cả các cấp độ nhằm tăng cường cơ thể, tâm trí và tinh thần. .

 

Master Rajesh Choudhary

Rajesh Choudhary is the founder of Indian Yogis Company. He has a solid education background in yoga and more than 15 years teaching experience. He is also the Certified International Yoga Judge & co-organizer of International Yoga Championship. Coming Viet Nam with the passion of yoga in 2008, he joined Planet Yoga team and become one of expert master. In 2010, he founded the Indian Yogis with the mission of bringing yoga to everyone, everywhere in Vietnam.

Master Pema Rizin


Master Pema (from Bhutan) first came into the field of yoga in 2014. As well as practicing daily he has also completed a Bachelors of Science degree in Yoga (Therapy) at the S-VYASA University Bangalore. His approach is gentle with a focus on mindfulness, drawing from many styles. Pema's goal is to help his students find and maintain a peaceful mind and body in their daily life.

Master Deven Das

Body & Soul Yoga Studio

FIND US ON FACEBOOK: https://www.facebook.com/BodynSoulYogaStudio/

Branch Quan 10

Tầng 2, 18 Trần Thiện Chánh, phường 12, Quận 10

Floor 2, 18 Tran Thien Chanh, Ward 12, Districut 10

Hotline: 0896.629.068